Velkommen

Sony Xperia 10 V / Sony WH-CH520 hodetelefon
Vi takker for kjøpet ditt og tror du vil bli veldig fornøyd med din nye Sony Xperia 10 V. For å være kvalifisert for tilbudet, må du ha kjøpt Xperia 10 V fra en av følgende forhandlere: I perioden 1/12 2023 - 10/3 2024: Telia, OneCall, MyCall, Telenor, Telenor Bedrift, Mobit eller Talkmore I perioden 5/2 - 10/3 2024: Elkjøp, Komplett, Power, Ice eller Dustin Kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen din er et bevis på dette, så vi ber deg laste den opp. Vi ber deg også oppgi IMEI-nummeret ditt. Deretter vil du motta en e-postbekreftelse om at vi har mottatt informasjonen din. Etter at vi har gjennomgått informasjonen din og kan bekrefte at den stemmer, vil du motta ditt Sony headset WH-CH520.


Du finner IMEI-nummeret på telefonen ved å gjøre følgende. Slå *#06#. Ofte vil det ikke være nødvendig å klikke 'Ring', da IMEI-nummeret vises så snart du ringer koden
Det er ikke valgt noen fil
Ta et bilde av kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen med telefonen din, og last opp bildet ved å trykke 'Velg fil'. Du mottok din kjøpskvittering/ordrebrekreftelse, enten som en fysisk kopi i butikk eller digitalt, da du kjøpte telefonen.
Jeg bekrefter herved at informasjonen min oppbevares av MS Branding A/S, og/eller underleverandøren som leverer systemet, dette for å kunne bekrefte kjøpet av et Sony-produkt. Dataene mine kan lagres gjennom hele bekreftelsesprosessen, og i maksimalt fem år for regnskapsformål.
Jeg har lest og aksepterer MSB's personvernregler
Jeg har lest og aksepterer bestillingsvilkår