Velkommen

Xperia 1 IV + WH-1000XM4 hodetelefoner

Vi takker for kjøpet ditt og tror du vil bli veldig fornøyd med din nye Sony Xperia 1 IV. For å være kvalifisert for tilbudet, må du ha kjøpt Xperia 1 IV fra en av følgende forhandlere:

I perioden 1/8 – 4/9 2022: Elkjøp, Komplett, Telia, OneCall, MyCall, NetOnNet, Dustin

I perioden 8/8 – 4/9 2022: Telenor, Telenor Bedrift, Talkmore

I perioden 15/8 – 28/8 2022: ICE

Kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen din er et bevis på dette, så vi ber deg laste den opp. Vi ber deg også oppgi IMEI-nummeret ditt. Deretter vil du motta en e-postbekreftelse om at vi har mottatt informasjonen din. Etter at vi har gjennomgått informasjonen din og kan bekrefte at den stemmer, vil du motta dine Sony WH-1000XM4 hodetelefoner.Du finner IMEI-nummeret på telefonen ved å gjøre følgende. Slå *#06#. Ofte vil det ikke være nødvendig å klikke 'Ring', da IMEI-nummeret vises så snart du ringer koden
Det er ikke valgt noen fil
Ta et bilde av kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen med telefonen din, og last opp bildet ved å trykke 'Velg fil'. Du mottok din kjøpskvittering/ordrebrekreftelse, enten som en fysisk kopi i butikk eller digitalt, da du kjøpte telefonen.
Jeg bekrefter herved at informasjonen min oppbevares av MS Branding A/S, og/eller underleverandøren som leverer systemet, dette for å kunne bekrefte kjøpet av et Sony-produkt. Dataene mine kan lagres gjennom hele bekreftelsesprosessen, og i maksimalt fem år for regnskapsformål.
Jeg har lest og aksepterer MSB's personvernregler
Jeg har lest og aksepterer bestillingsvilkår