Velkommen

Xperia 1 V / WH-1000XM5 hodetelefon
Vi takker for kjøpet ditt og tror du vil bli veldig fornøyd med din nye Sony Xperia 1 V. For å være kvalifisert for tilbudet, må du ha kjøpt Xperia 1 V fra en av følgende forhandlere: I perioden 19/2 - 17/3 2024: Telenor, Telenor Bedrift, Talkmore, Mobit eller Telekjeden I perioden 19/2 - 24/3 2024: Telia, OneCall, MyCall, Elkjøp, Komplett, Power, Proshop eller Dustin I perioden 19/2 - 31/3 2024: Ice Kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen din er et bevis på dette, så vi ber deg laste den opp. Vi ber deg også oppgi IMEI-nummeret ditt. Deretter vil du motta en e-postbekreftelse om at vi har mottatt informasjonen din. Etter at vi har gjennomgått informasjonen din og kan bekrefte at den stemmer, vil du motta ditt Sony headset WH-1000XM5. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 3 uker før hodetelefonene leveres.


Du finner IMEI-nummeret på telefonen ved å gjøre følgende. Slå *#06#. Ofte vil det ikke være nødvendig å klikke 'Ring', da IMEI-nummeret vises så snart du ringer koden
Det er ikke valgt noen fil
Ta et bilde av kjøpskvitteringen/ordrebekreftelsen med telefonen din, og last opp bildet ved å trykke 'Velg fil'. Du mottok din kjøpskvittering/ordrebrekreftelse, enten som en fysisk kopi i butikk eller digitalt, da du kjøpte telefonen.
Jeg bekrefter herved at informasjonen min oppbevares av MS Branding A/S, og/eller underleverandøren som leverer systemet, dette for å kunne bekrefte kjøpet av et Sony-produkt. Dataene mine kan lagres gjennom hele bekreftelsesprosessen, og i maksimalt fem år for regnskapsformål.
Jeg har lest og aksepterer MSB's personvernregler
Jeg har lest og aksepterer bestillingsvilkår